Opinió

De set en set

Ni llamp ni sabotatge

L’endemà de les eleccions catalanes va sortir el ministre Óscar Puente a donar explicacions del caos de Rodalies durant la jornada electoral. D’explicacions, poques. Més aviat van ser acusacions: va apuntar a un sabotatge de la línia per alterar els resultats electorals (només li va faltar dir que havien estat els indepes per perjudicar el PSC) i va acusar els Mossos d’Esquadra de no fer prou davant els robatoris de coure.

La compareixença del ministre de Transports, conegut com el “ministre del Twitter”, va ser molt semblant a la del secretari general d’Infraestructures espanyol, Xavier Flores, quan va sortir just fa un any per dir que l’avaria de l’R2 Sud de Rodalies va ser per culpa d’un llamp. Pocs dies després, el Servei Meteorològic de Catalunya ho va desmentir amb proves: l’incendi de les instal·lacions de Gavà no l’havia pogut provocar cap llamp perquè no en va caure cap a la zona aquell dia. Ara els Mossos han tornat a demostrar la seva eficàcia: han detingut els lladres del robatori de coure, tots amb antecedents i gens sospitosos de ser un comando d’activistes polítics especialitzats en sabotatges electorals. La teoria de la conspiració del ministre s’ha desfet com un terròs de sucre en només 10 dies. Davant la inexistència del llamp, la inexistència del boicot electoral i la inexistència de la passivitat dels Mossos, només queda una existència real: la falta d’inversió... i la falta d’autocrítica. Sortirà a demanar perdó, el ministre? Ens mantindrem atents al Twitter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia