Política

parlament

investidura

Iceta demana per carta a Torrent que es replantegi l’ajornament de la investidura perquè el motiu és ara “inexistent”

El PSC-Units reclama que la sessió no estigui sotmesa a una condició “d’impossible acompliment en un termini raonable”

El president del grup parlamentari del PSC-Units, Miquel Iceta, ha demanat per carta al president del Parlament, Roger Torrent, que es replantegi l’ajornament del ple perquè ara mateix se sustenta en un motiu “inexistent”.

En la missiva, els socialistes recorden que Torrent va informar divendres que ajornava el ple a l’espera que el Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH) es pronunciés sobre les mesures cautelars que havia de demanar al defensa del candidat Jordi Sànchez, cosa que finalment aquesta no va fer.

Per això, considera que la raó per la qual Torrent va ajornar el ple no s’ha donat i el cessament de l’ajornament “depèn d’una condició d’impossible acompliment en un termini raonable de temps”.

Així, els socialistes demanen a Torrent que la celebració del ple “no romangui més temps sotmesa a un condició d’impossible acompliment en un termini raonable de temps”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia