Política

Una modificació de crèdit de 500 euros a Valls en costa 6.000

L'oposició carrega contra la decisió de convocar un ple sense cap punt d'urgència

Valls va celebrar dimarts un ple extraordinari amb els únics punts d'una modificació de crèdit de 500 euros i la retirada de títols franquistes. Una convocatòria que va ser qüestionada pels grups de l'oposició, des de la CUP fins al PP, que van considerar que no hi havia cap raó d'urgència que la motivés.

La crítica més directa va ser la del regidor popular, Francesc Caballero, que va posar sobre la taula la contradicció que “una modificació de crèdit de 500 euros hagi costat a la ciutat 6.000 euros”. Segons Caballero, les indemnitzacions que rebran en conjunt els regidors per l'assistència a la sessió plenària més la corresponent comissió informativa prèvia “serà dotze vegades” la xifra de la modificació de crèdit que es va debatre. En aquest sentit, tant Crida per Valls-CUP com el PSC es van sumar als retrets del regidor popular. “No sabem el motiu d'un ple extraordinari; ens ho podríem haver estalviat”, va reblar la portaveu socialista, Rosa Maria Ibarra.

L'alcalde, Albert Batet, va posar fre a les crítiques i va justificar la urgència del ple per no dilatar més la retirada dels honors i per aconseguir que l'organització del Correllengua tingui la subvenció com més aviat millor. Arran de les crítiques, Batet va demanar quins regidors estaven disposats a renunciar a la seva indemnització. I es va fer un significatiu silenci.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia