Política

diada de l'onze de setembre

Forcadell anuncia que anirà a la manifestació de la Diada de l'ANC i Òmnium

La presidenta del Parlament participarà en la mobilització descentralitzada des de la seu de Tarragona

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha confirmat aquest dijous que participarà en la mobilització organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural amb motiu de l11 de Setembre.

L'anunci l'ha fet ella mateixa a través d'un missatge a les xarxes , on precisa que anirà a l'acte de Tarragona: “Aquest 11 de Setembre seré a Tarragona, amb la gent de la segona àrea metropolitana del país”. “A punt per construir un futur millor”, conclou.

Les entitats convocants s'han felicitat perquè la segona autoritat del país se sumi a la manifestació, tal com ja va fer ahir dimecres el president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

Des de l'ANC han donat la “benvinguda” a la presidenta i han assegurat que “Tarragona serà la república en xarxa i de progrés”.

Òmnium cultural ha “celebrat” que Forcadell estigui “a punt per participar manifestació de tots i per a tots des de Tarragona ”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia