Política

Albert Rivera

President de Ciutadans

“La pressió [al TSJC] no funcionarà”

El president de Ciutadans, Albert Rivera, creu que “l'intent de pressió” a la justícia en el judici pel 9-N “no funcionarà per molta gent que posin a la porta [del tribunal] autocars que enviïn”. “Ho intentaran, però jo no crec que ho aconsegueixin. Jo confio en els nostres jutges, fiscals i servidors públics perquè són la garantia que l'Estat de Dret funcioni”, ha subratllat Rivera.

El líder del partit taronja ha insistit que “la justícia ha de ser ràpida, ha de ser justa i sobretot independent de qualsevol pressió política”.

“Ho intentaran, segur, el nacionalisme sempre pressiona. Jo ho he patit a la meva pròpia carn que quan dius alguna cosa diferent al nacionalisme intenten pressionar-te”, ha afirmat. Per això, ha fet una crida a “no entrar en el joc” ni en el “victimisme”. “Que compareguin i se'ls jutgin com a qualsevol altres ciutadans”, ha demanat.

Segons ell, tot aquest procés és “una gran cortina de fum” per tapar presumptes casos de corrupció de l'antiga CDC.

Rivera ha indicat que a Mas “se'l jutja per prevaricar, per incomplir les lleis i per ser un dirigent que se salta les regles de joc” i ha dit que no comparteix l'“èpica de laboratori” de l'expresident català.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia