Política

operació diàleg

Rajoy no confirma ni desmenteix haver-se reunit amb Puigdemont

El president del govern espanyol reitera que està disposat a parlar dels “problemes reals” dels catalans però rebutja negociar un referèndum

Demana aparcar el procés i “tornar a la sensatesa”

El cap del govern espanyol ha evitat aquest dimecres confirmar o desmentir la informació publicada per La Vanguardia sobre una suposada reunió “discreta” amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el passat 11 de gener a La Moncloa.

En unes breus declaracions al mitjans des dels passadissos del Congrés, on minuts abans ha comparegut davant el ple, Rajoy s'ha limitat a dir que la posició que recull la informació és la que ell “sempre” ha mantingut.

Ha recordat que ell volia que Puigdemont parlés a la conferència de presidents “perquè allà és on es parla de qüestions que interessen als ciutadans de Catalunya”.

El president espanyol ha assegurat que ell vol parlar i “intentar que entre tots fem un esforç per recuperar la cohesió interna” però el que no pot tractar “és de com em poso d'acord amb els independentistes per saltar-nos la llei”.

E líder del PP ha considerat que “és el moment de tornar a la sensatesa i al sentit comú, i acabar amb això que porta ja cinc anys i que no ha conduit absolutament a res positiu per als ciutadans de Catalunya”, ha dit, en referència al procés.

“La meva disposició és la millor, jo vull parlar, però vull parlar dels problemes reals i no de liquidar ni Espanya ni la llei”, ha insistit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia