Política

INÉS ARRIMADAS

C'S

Arrimadas veu normal que Homs declari davant la justícia per haver-se saltat les lleis amb el 9-N

La líder de C's veu amb sorpresa la “sensació d'impunitat” dels dirigents de l'antiga CDC que van organitzar la consulta

La líder de C's a Catalunya, Inés Arrimadas, ha qualificat de “normal” que un jutge cridi a declarar un polític que “se salta les lleis i es gasta 13 MEUR de tots els catalans en fer una consulta il·legal per a la secessió”. Així ho ha manifestat en una entrevista a la Cadena Ser el dia que l'exconseller de la Presidència Francesc Homs declara al Tribunal Suprem per la consulta del 9-N. D'altra banda, Arrimadas s'ha mostrat sorpresa per la “sensació d'impunitat” dels dirigents de l'antiga CDC que van organitzar la consulta. “Creien que tot i saltar-se la llei, no els passaria res”, ha afegit. Finalment, ha considerat que al Govern no li convé “buscar solucions des de la política perquè viu bé des del victimisme i la confrontació”.

Arrimadas ha comparat la situació dels polítics que no compleixen la llei i van a judici amb la dels autònoms. “Els autònoms que no arriben a temps a pagar les seves quotes sabem que tindran recàrrecs”, ha afirmat per argumentar que és normal que un polític declari davant un jutge per haver-se saltat la llei.

La líder de Ciutadans a Catalunya ha alertat que el govern espanyol té a la seva mà “concretar el diàleg amb mesures i reformes en matèria de serveis i infraestructures”, ja que “s'ha passat molts anys confiant-ho tot únicament a la Llei i a la Justícia”. Tot i així, ha defensat que hi ha “un canvi d'actitud” gràcies que a l'acord d'investidura amb C's i al fet que el PP no tingui majoria absoluta. En aquest sentit, ha recordat que l'acord d'investidura inclou la reforma del sistema de finançament i infraestructures com el Corredor Mediterrani.

Finalment, ha afegit que el diàleg i les reformes “descol·loquen” als membres del Govern perquè, segons Arrimadas, “han viscut molt bé instal·lats en el victimisme i la confrontació”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia