Un informe independent considera trànsfuga la regidora d'Obres de la Torre

La comissió de seguiment del pacte antitransfuguisme declararà segurament trànsfuga el proper dijous la regidora no adscrita i exrepresentant del PSC a Torredembarra, Laura Pradeda. Així ho indica l'informe elaborat pel comitè d'experts independents que ahir va fer públic el grup municipal socialista, i que la comissió haurà d'aprovar a la reunió de dijous a la tarda. Pradeda, que va ser la número cinc del PSC el 2007, va ser expulsada de l'anterior govern local pel llavors alcalde, Manuel Jiménez (PSC), va abandonar la disciplina del seu partit i va donar suport a l'elecció com a nou alcalde, l'agost del 2008, del cap de llista de CiU, Daniel Masagué. En l'executiu actual és la quarta tinenta d'alcalde i dirigeix les regidories d'Obres i Gent Gran.

Segons va explicar ahir el portaveu del PSC a Torredembarra, Enric Grangel, l'informe del comitè d'experts considera que l'actuació de la regidora «traeix els seus electors» en donar suport a un batlle d'una formació diferent a la seva. Els socialistes, que insisteixen en la necessitat que Pradeda renunciï al càrrec de regidora i abandoni l'Ajuntament, reclamen també al batlle torrenc que faci cessar l'exsocialista en els seus càrrecs de govern. «Si no, ell també passarà a ser considerat trànsfuga», va destacar Grangel. L'alcalde, per la seva banda, va declinar fer ahir cap valoració mentre la comissió no prengui una decisió en ferm.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
unió europea

Brussel·les proposa a Londres la lliure circulació dels joves entre la UE i el Regne Unit

barcelona
POLÍTICA

El PP diu que la planificació de les infraestructures hídriques serà una prioritat

GIRONA
Orient Mitjà

Els EUA anuncien sancions contra l’Iran per l’atac contra Israel

Barcelona
croàcia

Els conservadors tornen a guanyar les eleccions, però ho tindran difícil per governar

barcelona
orient mitjà

L’Iran avisa que podria revisar l’ús civil de la seva “doctrina nuclear”

barcelona
política

Brussel·les tindrà en compte l’aval de la Comissió de Venècia a l’amnistia

madrid

Israel desplega armament i soldats a la frontera de Gaza

barcelona
política

Referèndum, finançament singular i català, pilars del programa d’ERC

barcelona
alemanya

Detenen dos presumptes espies russos

barcelona