Política

Albiol a Puigdemont: “Posi les urnes, President!”

El cap del Partit Popular a Catalunya anomena “teatret” l’acte d’aquest matí del Govern català i recomana Puigdemont que posi les urnes, les de les eleccions autonòmiques

Xavier García Albiol, el líder del PP a Catalunya, no s’ha estat de dir la seva sobre l’anunci de Puigdemont. “No ens ha de preocupar el més mínim. És una nova escenificació de la politicaficció a què ens tenen acostumats. Ha estat un numeret, amb pompa i purpurina, però sense contingut, ni de fons ni de forma.” Per a Albiol només hi ha dues dates que ha de posar Puigdemont. Una, quan anirà a explicar-se davant del Congrés dels Diputats. L’altra, quan convocarà eleccions a la Generalitat. “És normal que el que ha passat avui generi preocupació i desconcert, però el cas és que és el millor exemple de la degradació que viu el govern de Catalunya: s’han trobat avui, han pres un refresc o un cafè, però no han pres cap decisió, perquè no s’atreveixen, perquè és il·legal!” Una vegada i altra ha repetit, de diferents maneres, que tot plegat és una obra de teatre. I s’ha adreçat a Puigdemont: “Posi les urnes, President! Posi les urnes! No tingui por... Posi les urnes per fer unes eleccions autonòmiques! Passi del teatre als fets.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia