Política

Cop gihadista a Catalunya

El poble de l’homicida, amb les víctimes

Abouyaaqoub va intentar robar un cotxe a Olèrdola, abans de ser abatut

Veïns de la localitat marroquina de M’Rirt, on va néixer l’autor de l’atropellament massiu a la Rambla, Younes Abouyaaqoub, de 22 anys, i tres implicats més en aquest atemptat i el de Cambrils, que van causar 15 morts, preparen per dilluns una caravana de solidaritat cap a l’ambaixada d’Espanya a Rabat. Un dels implicats és Houssaine, germà petit del conductor homicida i abatut a Cambrils pels Mossos, amb 4 joves més quan, armats amb ganivets, van ferir 6 persones i una dona va resultar morta.

Segons va informar a Efe l’advocat Hassan Sbai, veí de M’Rirt i que ha viscut a Barcelona, en la caravana hi participaran unes 50 persones, que representen els habitants de la localitat i els que viuen a l’Estat espanyol. “Organitzarem un acte simbòlic amb l’encesa d’espelmes davant la seu de l’ambaixada espanyola a Rabat en memòria de les víctimes d’aquells atemptats i, també, per denunciar aquests atacs terroristes”, va subratllar Sbai. Hi va afegir que lliuraran una carta de solidaritat a l’ambaixador d’Espanya al Marroc.

D’altra banda, fonts policials van confirmar ahir que dilluns passat Abouyaaqoub va intentar robar un cotxe al nucli de Sant Pere Molanta, als afores d’Olèrdola i a uns 20 km més lluny, on al final va ser abatut, entre unes vinyes a Subirats. Dilluns al matí el jove va assaltar una dona quan aparcava el seu cotxe en uns grans magatzems i ella el va repel·lir. Va denunciar l’acció i el va identificar després que fos mort pels agents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia