Política

diada de l'11 de setembre

La Festa per la Llibertat, colofó musical de la Diada

Txarango, Judit Neddermann, Jarabe de Palo, Els Pets i Green Valley actuen al passeig de Lluís Companys en la 17a edició del concert

Centenars de persones han seguit les actuacions Txarango, Judit Neddermann, Jarabe de Palo, Els Pets i Green Valley a la Festa per la Llibertat, que ha posat punt i final a la celebració de l’11 de Setembre d’aquest 2017.

El concert ha començat un cop finalitzada la manifestació de la Diada. Aquest any l’escenari s’ha situat a l’altre costat del passeig de Lluís Companys de Barcelona, integrat al mateix Arc de Triomf. La 17a Festa per la Llibertat, conduïda pels actors Sílvia Forns i Jaume Madaula, ha estat organitzada per Òmnium Cultural al passeig de Lluís Companys.

Txarango ha fet embogir el públic amb temes com “Una lluna a l’aigua”, “Compta amb mi” i “Agafant Horitzó”, la cançó a favor del sí en el referèndum de l’1-O. El cantant de la formació, Alguer Miquel, ha explicat que aquest tema és una “crida” als indecisos d’esquerres a posicionar-se pel Sí. I és que, segons ell, la independència és “l’oportunitat” per reescriure “les regles del joc”. “Per aquesta data màgica, el referèndum, comptem amb tots vosaltres, us necessitem a totes”, ha cridat al final del concert.

El cantant Pau Donés ha estat molt aclamat durant el concert de Jarabe de Palo, on hi han faltat clàssics del grup com “La Flaca” i “Depende’. La maresmenca Judit Neddermann ha ofert als assistents els seus ritmes entre el pop i el jazz vocal. L’artista ha fet una crida a donar suport a les dones que volen “fer-se un lloc” en el món de la música.

Durant la festa tant els artistes com el públic han cridat consignes independentistes i s’ha tingut un record per les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Alemanya

Creix la tensió en la protesta contra l’ampliació de la ‘gigafactoria’ de Tesla

Barcelona
Política

Mor Pili Hernández, exregidora de Torredembarra

Paneque (PSC) demana el vot per iniciar una nova etapa a Catalunya

LLORET DE MAR
SOCIETAT

La JE avisa que els acampats de la UB no poden fer propaganda el 12-M

BARCELONA
índia

L’oposició índia celebra com un triomf la llibertat sota fiança d’un líder detingut

barcelona
Guerra a Gaza

Tanquen la seu de l’Unrwa a Jerusalem Est després de dos atacs seguits

Barcelona

La CUP defensa fer fora “les forces d’ocupació” de Sant Climent Sescebes

SANT CLIMENT SESCEBES
Nacions Unides

Una aclaparadora majoria de l’Assemblea General demana la integració plena de Palestina a l’ONU

Barcelona
GIRONA

Veray demana el vot als indecisos per evitar una govern independentista

GIRONA