Oliva envia un calendari amb fotos del tren a Camps i al ministre Blanco

L'Ajuntament d'Oliva ha enviat un exemplar del calendari del 2010 de l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor al President de la Generalitat Valenciana, Francesc Camps, i al Ministre de Foment del Govern Espanyol, José Blanco. Aquest calendari està dedicat al període de la història en què les comarques de La Safor i La Marina Alta estaven comunicades a través del tren. L'objectiu de l'enviament és fer entendre als dos màxims responsables de dur endavant aquesta infraestructura la necessitat de començar a fer el tren una realitat en 2010.

Aquesta acció, que compta amb el vist-i-plau dels portaveus del grups polítics municipals i de la alcaldia de l'Ajuntament d'Oliva, és una iniciativa més per tal que aquesta infraestructura no passe de llarg en la reunió que hi ha prevista entre els dos dirigents per a les pròximes setmanes on previsiblement les dues administracions signaran un conveni per finançar i executar infraestructures ferroviàries al País Valencià.

Entre les imatges del calendari, totes elles d'Oliva, hi ha una foto de les últimes parades que va fer el tren a la ciutat, una foto aèria amb una panoràmica de l'estació, diverses fotos de l'interior i l'exterior de l'estació, les vies per l'anomenat passeig de «los besos», o una foto de l'edifici principal de l'estació quan encara estava en peu, en la nevada de 1983. Són dotze fotografies per a cadascun dels dotze mesos de l'any. A més, l'última plana del calendari compta amb un conjunt d'imatges de la concentració ciutadana que va tindre lloc el 30 de novembre de 2009 per reivindicar el Tren Gandia-Oliva-Dénia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
àsia

Els sondejos a peu d’urna a l’Índia pronostiquen un triomf de Modi

barcelona
política

Puigdemont exalça la feina feta per l’exili per poder aprovar l’amnistia

barcelona
àfrica

Sud-àfrica posa fi a tres dècades de domini del partit de Mandela

Barcelona
política

Illa es confessa “molt tranquil” sobre les negociacions postelectorals

barcelona
guerra a gaza

Netanyahu insisteix que no hi haurà un alto el foc permanent fins que Hamàs hagi estat destruït

barcelona
política

ERC diu que ja negocia el referèndum i Junts li pica el crostó

barcelona
amèrica del nord

Mèxic arriba a les urnes després d’una campanya amb 34 candidats assassinats

barcelona
política

L’ANC culmina la renovació de la seva cúpula, que presdirà Lluís Llarch

barcelona
ESTATS UNITS

Una condemna de conseqüències incertes

Los Angeles (Estats Units)