Política

Juan Ignacio Zoido viatja a l’Alt Empordà per animar la policia i la Guàrdia Civil

El ministre espanyol d’Interior visita els policies nacionals que s’allotgen en un hotel de la Jonquera i els guàrdies civils reubicats a Sant Climent Sescebes

Els assegura que “no hi ha ningú al govern d’Espanya que no defensi la vostra actuació a Catalunya”

El ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido, s’ha desplaçat aquest dissabte per sorpresa a l’Alt Empordà per mostrar el seu suport al dispositiu de la Policia Nacional espanyola i la Guàrdia Civil mobilitzat a Catalunya.

Zoido ha agafat de bon matí un avió militar a la base militar de Torrejón de Ardoz i ha començat la jornada en un hotel de la Jonquera, on ha esmorzat amb diversos agents allotjats a l’establiment.

També ha aprofitat la seva visita llampec per apropar-se a la base militar de Sant Climent Sescebes per dinar amb els guàrdies civils reubicats en aquestes instal·lacions de l’exèrcit de terra.

Tot i que ha evitat desautoritzar directament el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, per haver demanat perdó per les càrregues policials de l’1-O, Zoido ha volgut deixar clar que “no hi ha ningú al govern d’Espanya que no defensi l’actuació de la policia i la Guàrdia Civil a Catalunya”.

“Us vull expressar l’orgullós que està el govern de la magnífica feina que esteu fent a Catalunya. No hi ha ningú que no avali la vostra actuació per defensar els drets i les llibertats de tots els catalans”, ha insistit.

El ministre de l’Interior ha assegurat que “es posarà davant els jutges a tots aquells que volen trepitjar els drets i la dignitat dels agents, a banda de denunciar per delicte d’odi aquells que ho intentin”.

Es tracta de la segona visita aquesta setmana de Zoido a Catalunya després que dimecres es desplacés al port de Barcelona per reunir-se i animar els agents que s’allotgen als dos ferris noliejats pel govern espanyol.

Ahir a la tarda va transcendir que el titular d’Interior havia enviat una carta a tots els policies i guàrdies civils per assegurar-los que els dona suport “tot un país”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Elisabeth Megias
Alcaldessa de Tordera (Junts)

“Volem fer canvis estructurals i de pes dins de l’Ajuntament”

Tordera
Nil Papiol
Alcalde d’Hostalric (Sumem per Hostalric)

“Els ingressos per turisme han pujat un 28% en tres anys”

Hostalric
política

La CE tindrà en compte l’aval de la Comissió de Venècia a l’amnistia

madrid
Les Preses

Desmenteixen l’autoria de Les Preses 2020-2030

Les Preses
Kenya

El cap de l’Exèrcit mor en un accident d’helicòpter

Barcelona
país basc

L’Audiencia Nacional tramita una denúncia contra Otegi

barcelona
escòcia

Acusen el marit de Nicola Sturgeon de malversació de fons

barcelona
Pròxim Orient

Els EUA veten l’admissió de Palestina com a membre de ple dret de l’ONU

Barcelona
Estats Units

Descartat un segon jurat del judici contra Trump a Nova York

Barcelona