Política

Juan Ignacio Zoido viatja a l’Alt Empordà per animar la policia i la Guàrdia Civil

El ministre espanyol d’Interior visita els policies nacionals que s’allotgen en un hotel de la Jonquera i els guàrdies civils reubicats a Sant Climent Sescebes

Els assegura que “no hi ha ningú al govern d’Espanya que no defensi la vostra actuació a Catalunya”

El ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido, s’ha desplaçat aquest dissabte per sorpresa a l’Alt Empordà per mostrar el seu suport al dispositiu de la Policia Nacional espanyola i la Guàrdia Civil mobilitzat a Catalunya.

Zoido ha agafat de bon matí un avió militar a la base militar de Torrejón de Ardoz i ha començat la jornada en un hotel de la Jonquera, on ha esmorzat amb diversos agents allotjats a l’establiment.

També ha aprofitat la seva visita llampec per apropar-se a la base militar de Sant Climent Sescebes per dinar amb els guàrdies civils reubicats en aquestes instal·lacions de l’exèrcit de terra.

Tot i que ha evitat desautoritzar directament el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, per haver demanat perdó per les càrregues policials de l’1-O, Zoido ha volgut deixar clar que “no hi ha ningú al govern d’Espanya que no defensi l’actuació de la policia i la Guàrdia Civil a Catalunya”.

“Us vull expressar l’orgullós que està el govern de la magnífica feina que esteu fent a Catalunya. No hi ha ningú que no avali la vostra actuació per defensar els drets i les llibertats de tots els catalans”, ha insistit.

El ministre de l’Interior ha assegurat que “es posarà davant els jutges a tots aquells que volen trepitjar els drets i la dignitat dels agents, a banda de denunciar per delicte d’odi aquells que ho intentin”.

Es tracta de la segona visita aquesta setmana de Zoido a Catalunya després que dimecres es desplacés al port de Barcelona per reunir-se i animar els agents que s’allotgen als dos ferris noliejats pel govern espanyol.

Ahir a la tarda va transcendir que el titular d’Interior havia enviat una carta a tots els policies i guàrdies civils per assegurar-los que els dona suport “tot un país”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia