Política

municipal

crisi a l'Ajuntament

L’oposició demana diàleg al govern en minoria d’Altafulla

L’oposició en bloc (Eina-ERC, el PDeCAT i Cs) a l’Ajuntament d’Altafulla s’ha reunit per posar sobre la taula una possible moció de censura, tot i que, de moment, s’opta per forçar el diàleg i la negociació entre el govern de Fèlix Alonso (Alternativa Altafulla) i els partits de l’oposició. La sortida del govern del PDeCAT ha comportat un nou escenari polític. Una prova d’això es va produir en l’últim ple, en què el govern en minoria d’AA no va aconseguir aprovar la remodelació del casal La Violeta, el projecte municipal estel·lar per al 2018. Per aquest motiu, el portaveu de l’Eina –el primer grup de l’oposició–, Jordi Molinera, diu que la solució serà “negociar i parlar malgrat les diferències polítiques, per garantir que Altafulla tiri endavant aquest any i mig que queda de mandat”, va declarar a Altafulla Ràdio. L’Eina descarta una moció de censura, però Molinera avisa: “Seguirem exercint la nostra tasca de control.” El regidor del PDeCAT Pere Gomés també aposta pel diàleg i recorda al govern local que “si estàs en minoria has de negociar i, si no, ho deixes i deixes pas al que suma més que tu, o t’arrisques que t’ho facin”, fent referència a una hipotètica moció de censura. Sobre aquesta qüestió, el regidor de Cs, Alberto Moreno, va explicar: “Nosaltres estem parlant amb persones, i no amb partits.”

Per la seva banda, l’alcalde, Fèlix Alonso (AA), va afirmar que Altafulla “no pot perdre més mesos” i va dir que, “per dignitat, el que haurien de fer és una moció de censura”. Finalment, Alonso demana a l’oposició que “no enganyin i facin el que hagin de fer ara, i no al mes de febrer amb alguna excusa municipal”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia