Política

Municipal

Prospera la moció de censura i Setcases ja té nova alcaldessa

Setcases ha canviat d’alcalde. La moció de censura que el mateix equip de govern –al consistori no hi ha oposició– havia tirat endavant contra qui fins ara havia ocupat el càrrec, Carlos Fernández, ha prosperat amb tres vots a favor i un en contra. Aquesta moció no va prosperar en el primer intent per un defecte de forma que ara no s’ha produït.

La fins ara tinenta d’alcalde i regidora de l’àrea de Medi Ambient, Anna Vila, s’ha convertit en la nova alcaldessa d’aquest petit poble de la vall de Camprodon.

La sessió s’ha fet sense la presència de Fernández, que no s’ha presentat al ple.

Els impulsors de la moció han reiterat que els motius per forçar el canvi no són polítics sinó d’actitud, per la gestió “individualista i sense transparència” feta per Fernández. “No és una cacera de bruixes”, ha assegurat la nova alcaldessa, que hi ha afegit que calia triar entre un nou model “participatiu i cooperativista” o “mantenir l’opac, individualista i poc rigorós” que hi havia fins ara. A Setcases, el govern l’integren Independents de Setcases- Candidatura de Progrés (IdS-CP) i CiU.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia