Política

Eleccions 21-D

Cospedal assegura que Albiol és qui millor defensa els interessos d’una Catalunya espanyola

La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha afirmat aquest diumenge a Toledo que el candidat del PP de Catalunya, Xabier García Albiol, “és el que millor defensa els interessos d’una Catalunya espanyola i d’una Espanya que no s’entén sense Catalunya”, en el marc d ’un país “fort, unit i plural”.

En el tradicional àpat nadalenc amb afiliats i simpatitzants del PP de Toledo, Cospedal ha dit: “necessitem tenir un país fort, unit, que sigui líder, com ho és, entre les grans nacions europees i en el nostre entorn internacional” i per això el Partit Popular “sempre ha defensat una Espanya unida, plural, en la que tots cabem però on tots hem de tenir els mateixos drets i llibertats”.

I ha afegit: “Per això nosaltres no som sospitosos a Catalunya de que anem a pactar ni amb Esquerra Republicana, ni amb Podem, ni amb res, i per això el Partit Popular sempre ha estat el referent del partit que defensa la unitat d’Espanya”.

“Altres han vingut després, quan ja havíem fet la feina alguns”, ha apuntat Cospedal en al·lusió a Ciutadans, i ha subratllat: “Nosaltres portem 40 anys a Catalunya dient el mateix, defensant el mateix i lluitant, malgrat l’exclusió social, a pesar del buit i de la incomprensió per defensar una Catalunya espanyola i una forma de sentir-se espanyols que tenen molts catalans”.

“Això és el PP, un partit que ha tingut la valentia, quan el PSOE deia de cap manera, i Ciutadans deia que era matar puces a canonades, d’aplicar l’article 155 quan ho va haver d’aplicar i de treure a la Generalitat als quals estaven incomplint la llei”, ha assenyalat Cospedal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia