Política

Eleccions 21-D

Rovira: “Esperem que avui la democràcia pugui tornar a guanyar, com va guanyar l’1-O”

La número dos d’ERC diu que voten “per Oriol Junqueras, que és qui s’ha vist més privat dels drets democràtics”

La número dos per Barcelona de la candidatura d’ERC, Marta Rovira, ha assegurat que confia que aquest 21-D “pugui tornar a guanyar la democràcia, igual com va guanyar l’1-O, amb una participació molt elevada”. Rovira, que ha votat a l’Associació-Casal Mossèn Guiteras del barri de La Calla de Vic, ha volgut tenir present la gent que aquest dijous “no ha pogut exercir els seus drets democràtics”.

“Ho fem amb esperança, il·lusió i, avui més que mai, ho fem per l’Oriol Junqueras que és qui s’ha vist més privat d’aquests drets democràtics”. Davant d’aquesta situació, la número dos d’ERC ha dit que confia que “la democràcia s’imposi”. Rovira ha anat a votar acompanyada pel seu marit i la seva filla pocs minuts abans de les onze del matí al col·legi electoral de l’Associació-Casal Mossèn Guiteras de Vic, un moment en què no hi havia gens de cua per poder votar, i ha rebut forts aplaudiments quan ha arribat al col·legi electoral.

La líder republicana també ha tingut paraules pel cap de llista d’ERC, Oriol Junqueras, que es troba a la presó d’Estremera: “Ho fem amb esperança, ho fem amb il·lusió i, avui més que mai, ho fem per Oriol Junqueras, que és qui s’ha vist més privat d’aquests drets democràtics”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia