Política

tribunals

cas bárcenas

Bárcenas confirma les pràctiques irregulars declarades per Costa

L’extresorer del PP Luis Bárcenas ha confirmat davant el jutge que l’exsecretari general valencià Ricardo Costa li va confessar que havia rebut instruccions del partit per finançar actes de campanya amb diners d’empresaris. Així, en la seva declaració com a testimoni en el judici a la branca valenciana del cas Gürtel, que se celebra a l’Audiencia Nacional, Bárcenas ha assegurat que Costa li va traslladar, en una reunió a la seu de Génova, la seva preocupació per les pràctiques irregulars en el PP valencià. Segons li va dir, Francisco Camps era qui decidia.

La versió de Costa relata que Bárcenas li va advertir que el que estava plantejant “era una pràctica prohibida al PP nacional i que suposava un Filesa 2”. En total, 145 testimonis estan cridats a declarar en el judici; entre ells també figuren l’expresident de les Corts i exvicepresident de la Generalitat Valenciana Juan Cotino i el mateix Camps, després que el seu llavors company de files l’apuntés com a responsable d’un sistema irregular de finançament d’actes de campanyes electorals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia