Política

Albiol demana desconvocar ple i recorda que dignitat és complir la llei

En una roda de premsa al Parlament, Albiol ha admès que la decisió del jutge és “una mesura que indiscutiblement impacta”, però ha recordat que “quan un polític pren decisions que sap perfectament que estan el marge de la legalitat i van en contra de l’Estat de Dret, ha d’assumir que haurà de passar comptes”.

Albiol ha estat preguntat sobre el fet que l’advocat de Jordi Turull hagi demanat en nom seu que es mantingui el ple d’investidura previst per demà i que els parlamentaris el votin per ser investit com a president de la Generalitat per raons de “dignitat” davant la “injustícia” del seu empresonament.

Com a resposta, Albiol ha contestat que “dignitat és complir amb la legalitat, no posar-la als peus dels cavalls i respectar les normes de convivència”, i ha afegit que “dignitat és no organitzar espectacles perquè tothom vegi el que està passant a Catalunya per culpa de polítics irresponsables”. Per això, Albiol ha explicat que ha adreçat una carta al president del Parlament per demanar-li que desconvoqui la segona ronda del debat d’investidura programada per demà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia