Política

Carta d’Anna Gabriel des de Ginebra: “Somrieu que guanyarem”

Sallent tanca dues jornades de festival solidari en el que s’han celebrat concerts i actes polítics per recaptar fons per a l’exdiputada de la CUP i els repressaliats antifeixistes

Un acte polític i la segona tongada de concerts han posat el punt i final aquest dissabte al festival ‘La Resposta’. Organitzat pel col·lectiu Sallent Respon i la campanya Free Anna Gabriel, la iniciativa té per objectiu recaptar fons per a la “caixa de resistència solidària” per a l’exdiputada de la CUP, que des de mitjans de febrer es troba a la ciutat suïssa de Ginebra després de decidir no comparèixer davant el Tribunal Suprem (TS) per respondre a les acusacions d’un presumpte delicte de desobediència.

Unes amigues de la cupaire han estat les encarregades de llegir una carta que la mateixa Gabriel ha adreçat als seus convilatans. “Gaudiu de vosaltres, que teniu l’honor de formar part de les persones que no es resignen i que encara tenen esperança. Somrieu que guanyarem”, ha escrit.

Sallent ja es va bolcar amb Anna Gabriel el passat 24 de febrer amb un concert i posterior sopar solidari amb el lema: Si toquen l’Anna, Sallent Respon. Llavors es van aconseguir recaptar 6.000 euros, xifra que es confia igualar o superar amb el festival solidari.

Segons dades de l’organització, les previsions són bones després de constatar que unes 2.000 persones van participar en les activitats del primer dia, divendres, quan la previsió per al global del festival és d’una assistència de 5.000 persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia