Política

Torra avisa Zoido que té la intenció de visitar els presos independentistes divendres

La visita es produirà un cop hagi pres possessió del càrrec

L’anunci l’ha fet per carta

El president de la Generalitat investit, Quim Torra, ha enviat una carta al ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido, avisant que té la intenció de visitar divendres els presos independentistes tancats a les presons de Madrid.

A la missiva, Torra es dirigeix al ministre amb la intenció “d’expressar-li el desig de visitar als senyors Joaquim Forn, Oriol Junqueras, Raül Romeva, Josep Rull i Jordi Turull, que es troben al centre penitenciari d’Estremera; a les senyores Carme Forcadell i Dolors Bassa, que es troben al centre penitenciari d’Alcalá Meco; i als senyors Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, que es troben al centre penitenciari de Soto del Real”. Torra ha explicat al ministre que la seva intenció “seria realitzar la visita aquest divendres dia 18, un cop hagi pres possessió com a president de la Generalitat demà dijous”. Torra acaba la carta acomiadant-se a “l’espera de poder saludar personalment” al ministre i enviant-li “una cordial salutació”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia