Política

Concentracions a favor i en contra de la presència de Felip VI a Tarragona davant l’estadi del Nàstic

Més de 200 persones convocades pels CDR mostren el seu rebuig al monarca amb cassolades, pancartes i peces de color groc

Els Mossos es despleguen per contenir el grup quan s’ha intentat dirigir a la manifestació convocada per VOX

Més de 200 persones han protestat fora de l’estadi del Nàstic per la presència del rei Felip VI a la inauguració dels XVIII Jocs Mediterranis, que s’ha de celebrar aquest divendres a la nit. A uns cent metres d’aquesta concentració, convocada pel CDR de Tarragona, desenes de persones s’han ajuntat per mostrar el suport al monarca en una crida que ha fet el partit ultradretà VOX.

Els manifestants convocats pel CDR, amb moltes peces de roba de color groc, han mostrat el seu rebuig amb cassoles, xiulets i pancartes on es llegeix “que corri el Borbó”, entre altres lemes.

Els Mossos d’Esquadra s’han desplegat per contenir el grup que rebutjava a presència de Felip VI quan aquest ha intentat desplaçar-se en direcció al punt on transcorria l’altra protesta, on s’han vist moltes banderes espanyoles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia