Política

Arriben els primers concentrats a Lledoners per rebre Rull, Turull i Forn

El CDR de la Catalunya Central ha fet una convocatòria perquè la gent vagi a la presó de Sant Joan de Vilatorrada a partir de les onze del matí

Porten pancartes de suport als presos polítics

Desenes de persones s’han acostat aquest dimecres al matí a la presó de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada, per rebre els exconsellers Joaquim Forn, Josep Rull i Jordi Turull, que està previst que arribin al centre penitenciari cap al migdia. El CDR de la Catalunya Central ha fet una convocatòria a través de les xarxes socials perquè tothom qui pugui es desplaci a la presó bagenca per “rebre els presos”. Els entorns de Lledoners estan tenyits de color groc des de la setmana passada quan van arribar a la presó bagenca Junqueras, Romeva, Sànchez i Cuixart. Els concentrats porten pancartes de suport als presos i busquen les poques ombres que hi ha a l’entrada de Lledoners per fer més fàcil l’espera. El CDR de la Catalunya Central també ha fet una crida a donar suport a la manifestació convocada per aquest dimecres a les set de la tarda per l’ANC, Òmnium i l’Associació Catalana pels Drets Civils.

Està previst que Joaquim Forn, Josep Rull i Jordi Turull arribin aquest dimecres al migdia al centre penitenciari de Lledoners després de fer parada a Brians II per fer un canvi de custòdia entre la Guàrdia Civil i els Mossos. Els exconsellers han abandonat a tres quarts i mig de nou del matí la presó aragonesa de Zuera, a Saragossa.

Els Mossos d’Esquadra han incrementat les mesures de seguretat aquest dimecres al matí a Lledoners. A diferència de la setmana passada amb l’arribada de Junqueras, Romeva, Sànchez i Cuixart, el cos policial ha tancat el pas de vehicles fins a l’entrada de Lledoners i només deixa passar els cotxes autoritzats i els mitjans de comunicació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia