Política

Independents de la Selva presentarà catorze llistes

Les novetats seran Massanes, Lloret, Viladrau i Anglès

Estudien ampliar la fórmula a l’àmbit català

La formació Independents de la Selva ha anunciat que presentarà catorze llistes en els comicis locals de l’any vinent. Les novetats seran Lloret de Mar, en què Enric Martínez serà el cap de llista, i Massanes, que tindrà com a número 1 Pere Fernàndez. Aquesta formació també compta ser present a Viladrau i Anglès, tot i que en aquests casos encarà no està tancat el cap de llista. No obstant això, no descarten ser presents a tots els municipis de la comarca.

En una roda de premsa que van fer ahir a Girona, el president d’Independents de la Selva, Pere Garriga, va defensar aquest tipus de formacions i va assegurar que la seva unió parteix del concepte de política municipalista i que han fet el salt a organismes superiors –tenen una representant a la Diputació de Girona i cinc al Consell Comarcal de la Selva– amb la intenció de “defensar els municipis”. En aquest sentit, la diputada Gisela Saladich va afirmar que Independents de la Selva “ha demostrat que és l’única que treballa pels interessos dels pobles, mentre els partits busquen els seus interessos”. Per Garriga, és important que les formacions independents s’organitzin per fer sentir la veu “municipalista”, i va avançar que s’està treballant per crear una unió en l’àmbit català. Segons Garriga, ara mateix és un projecte embrionari, però està convençut que hi ha “números perquè acabi sortint una cosa a nivell de les comarques gironines i és possible que català”.

Per la seva banda, Enric Martínez, cap de llista a Lloret de Mar, va explicar que es troba molt còmode a la formació –es va presentar el 2015 amb el PP, després va passar a ser no adscrit i al juny es va integrar als Independents de la Selva–. “Preparem una candidatura de gent de diferents ideologies i maneres de pensar pensant en Lloret”, va dir.

LA XIFRA

10
municipis
de la comarca és on ara té representació Independents de la Selva, i ocupa set alcaldies.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia