Política

Rivera sosté que l’agressor del càmera de Telemadrid formava part d’un grup “aliè” que també va amenaçar membres de Cs

El president de Ciutadans celebra que hi hagi una “rebel·lió cívica” cada cop més gran de persones que treuen llaços

Inés Arrimadas diu que no deixaran que els criminalitzin

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha dit que l’agressor del càmera de Telemadrid durant la concentració de dijous a la Ciutadella formava part d’un grup “aliè” a l’organització i que ho demostra el fet que tenen “identificat” estava amb un grup de persones que també va amenaçar membres de Cs quan els deien que marxessin, inclòs un càrrec públic del partit. Segons ha explicat a RNE, s’han posat en contacte amb el càmera per transmetre-li el suport i condemnar l’agressió. El líder de Cs ha dit que “cap demòcrata pot acceptar la violència” i ha contraposat l’actitud del seu partit amb l’actitud la de polítics i líders independentistes que, segons Rivera, “van fer mofa” de la dona agredida a la Ciutadella suposadament perquè treia llaços. “Però el més significatiu és que tenim una dona apallissada i amb una denúncia”, ha remarcat. D’altra banda, ha dit que hi ha cada cop més una “rebel·lió cívica” de persones que treuen llaços i ha dit que “no és normal” que ho hagin de fer “ciutadans de nit”. Segons Sánchez, l’Estat no fa la seva tasca. Rivera també ha negat que busqui cap rèdit electoral amb el tema dels llaços. “Demà signaria perquè acabés ja el procés, m’és igual els escons”, ha manifestat. El líder de Cs insisteix que “s’ha trencat la convivència a Catalunya” i en culpa els partits independentistes.

Arrimadas insisteix que les administracions públiques han de netejar l’espai públic

La líder de Ciutadans a Catalunya i portaveu nacional, Inés Arrimadas, ha afirmat avui que “no deixarem que ens criminalitzin” per retirar llaços grocs de l’espai públic, i ha condemnat l’agressió que va patir ahir un càmera de televisió en una manifestació que era “contra la violència”.

En declaracions a Telecinco, Arrimadas s’ha pronunciat en aquests termes sobre les crítiques que ha rebut el seu partit els últims dies per la seva campanya a favor de la retirada dels llaços grocs, en la que ella mateixa i el president de la formació van participar personalment ahir en una acció simbòlica a Alella (Maresme). Arrimadas ha insistit que són les administracions públiques les que han de “netejar” l’espai públic de simbologia independentista que “exclou a més de la meitat dels catalans” i, en aquest sentit, ha demanat al president del Govern, Pedro Sánchez, que “reaccioni” perquè el Govern espanyol té la “responsabilitat de defensar-nos”

D’una altra banda, també ha tornat a condemnar l’agressió que va patir ahir un càmera de Telemadrid.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia