Política

Aragonès demana a Cs que abandoni “l’estratègia de la confrontació”

“Per un grapat de vots que es creuen que poden aconseguir no val la pena que es posi en perill la pau social”, afirma el vicepresident del Govern

Condemna l’agressió a un càmera de Telemadrid

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia, Pere Aragonès, ha demanat a Cs que abandoni “l’estratègia de la confrontació”. “Per un grapat de vots que es creuen que poden aconseguir no val la pena que es posi en perill la pau social”, ha criticat en declaracions als mitjans des de Vilafranca del Penedès. L’endemà que els líders de Cs, Albert Rivera i Inés Arrimadas, retiressin públicament llaços grocs a Alella, el vicepresident del Govern els ha demanat “que actuïn amb responsabilitat” i ha opinat que “no es pot sostenir una estratègia electoral a costa d’incrementar la tensió social”. Segons Aragonès, la formació taronja se sent “còmoda” quan hi ha “tensió al carrer”. D’altra banda, el vicepresident ha condemnat l’agressió d’ahir a un càmera de Telemadrid a la Ciutadella i ha manifestat el compromís del Govern en garantir que les llibertats d’expressió i de premsa es puguin exercir “sense cap límit i sense cap por”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia