Política

Arxiven la causa contra 16 veïns per talls a la C-16 el 8-N

El jutge de Rubí tanca el cas perquè els Mossos no poden identificar ningú

El titular del jutjat d’instrucció número 4 de Rubí ha arxivat la causa contra 16 veïns de la Floresta denunciats pels Mossos per un delicte de desordres públics en provocar talls a la C-16, a l’altura dels túnels de Vallvidrera, durant la vaga general de 8 de novembre per reclamar la independència de Catalunya.

En la resolució, curta i clara, el magistrat Gonzalo Alcoba tanca la instrucció per “autor desconegut”, ja que assegura que els agents “no poden identificar en roda de reconeixement” cap dels denunciats. I hi afegeix: “La mera presència de vehicles filiats no permet identificar les persones que els van usar o que van participar en els fets delictius investigats.” La penalista Anaïs Franquesa ja va alertar que les identificacions eren deficitàries. Alerta Solidària es va felicitar per l’arxivament, tot i afirmar que Interior ara promou sancions pel 8-N.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia