Política

El Punt Avui TV, en directe

Per segon dia, el mitjà va acostar als espectadors l’actualitat i l’anàlisi en directe de les sessions parlamentàries

Quim Torra i el conseller d’Interior, Miquel Buch, van ser protagonistes al set televisiu

Segona jornada consecutiva d’activitat parlamentària i segona jornada consecutiva de cobertura àmplia i minuciosa d’El Punt Avui TV des del Parlament. Els professionals d’aquest mitjà televisiu van tornar a portar a les pantalles tota la informació, l’anàlisi i la retransmissió en directe de les sessions plenàries d’ahir.

La cobertura va arrencar a primera hora del matí, a través d’Igor Llongueres, amb la taula d’anàlisi prèvia del primer tram de les sessions d’ahir. La periodista Magda Gregori i la cap de Nacional del diari El Punt Avui, Anna Serrano, van ser les encarregades de donar el seu punt de vista sobre el discurs que el president de la Generalitat, Quim Torra, va fer dimarts a la tarda i van apuntar els principals elements que posteriorment els grups de l’oposició van desgranar a l’hemicicle.

Posteriorment, els periodistes d’El Punt Avui, Jordi Panyella, Emma Ansola i Òscar Palau van ser els encarregats de comentar al set televisiu les principals línies mestres de les respectives intervencions dels diferents líders polítics per respondre al discurs del president de la Generalitat fet el dia anterior. Paral·lelament, hi va haver les connexions i entrevistes que la periodista d’El Punt Avui TV, Magda Muñoz, va fer a diputats com ara Gemma Geis (JxCat). Un cop acabada la intervenció dels grups de la cambra, la periodista del setmanari La República, Sara Muñoz, i el director d’El Món, Salvador Cot, van ser els encarregats d’analitzar i comentar les sensacions al set capitanejat per Llongueres.

Després, l’escriptor Matthew Tree i la politòloga Gemma Ubasart, també van comentar per als espectadors d’El Punt Avui TV tot el que donava de si la jornada parlamentària d’ahir.

El plat fort, però, es va viure just després de la finalització de l’activitat dins l’hemicicle, amb una entrevista en exclusiva i en rigorós directe al president de la Generalitat, Quim Torra, a càrrec del director d’El Punt Avui, Xevi Xirgo. D’aquesta entrevista en poden llegir un extracte en aquest mateix diari.

Finalment, i per cloure l’emissió d’ahir, els espectadors d’El Punt Avui TV van poder seguir –també en directe– l’entrevista que el mateix Xirgo va fer a un dels consellers que ha estat de més actualitat aquests últims dies: el titular d’Interior, Miquel Buch. Una conversa de la qual poden llegir un ampli resum en les pàgines del diari d’avui.

La tercera i última jornada d’aquesta setmana frenètica d’activitat parlamentària es clourà avui i els professionals d’El Punt Avui TV seguiran al peu del canó per emetre en directe la sessió, a més de tornar a disposar d’un gruix de tertulians i analistes que comentaran tot el que doni el dia de si. A banda d’això, també està previst que avui passin pel set d’aquest mitjà figures polítiques de primer ordre, com ara la cap de l’oposició i diputada per Ciutadans, Inés Arrimadas, el líder del PSC, Miquel Iceta, o la portaveu dels comuns al Parlament, Elisenda Alamany.

Amb el discurs que va fer dilluns, el president Torra trasllada la pressió al govern espanyol
Anna Serrano
Cap de Nacional d’El Punt Avui
Ara sembla que el govern català torna a marcar la iniciativa i a portar l’agenda política
Magda Gregori
periodista
Estem tornant a un procés de desconnexió perquè necessitem saber on som
Sara Muñoz
Periodista de La República
ERC i una part de JxCat estan mirant d’allargar aquesta legislatura amb el peix al cove
Salvador Cot
Director d’El Món
Penso que el to general del debat parlamentari ha estat constructiu i de diàleg
Gemma Ubasart
politòloga
El president Torra ha demostrat que és molt conscient del context del que està passant en aquest moment
Matthew Tree
escriptor


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia