Política

Serra assegura que el Banc d’Espanya coneixia els augments salarials de Catalunya Caixa 

L’expresident de Catalunya Caixa Narcís Serra s’ha mostrat aquest dijous “convençut” que el Banc d’Espanya, i també la Generalitat, coneixien els augments salarials aprovats a l’antiga cúpula d’aquesta entitat financera, i ha defensat que aquestes remuneracions s’ajustaven “a la mitjana” del sector bancari.

L’exvicepresident del govern espanyol declara des d’aquest matí davant l’Audiència de Barcelona, acusat de cometre dos delictes d’administració deslleial per haver aprovat dos increments de sou per a la cúpula de l’entitat el 2010, quan el FROB va injectar 1.250 milions a l’antiga caixa d’estalvis.

Així, l’expresident de Catalunya Caixa ha assegurat que l’augment de sou de l’exdirector general Adolf Todó es devia al compromís contractual “d’acostar-se per etapes” a la mediana de les retribucions dels màxims executius de les caixes d’estalvis catalanes.

De fet, Serra ha dit que per primer cop a la història de l’entitat el sou del director general es va comunicar al consell d’administració, ja que anteriorment es pactava només entre ell i el president.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia