Política

Identifiquen tres persones per robar el monument d’homenatge a l’1-O a Arenys de Munt

L’Ajuntament demana “no caure en provocacions feixistes”

La policia local d’Arenys de Munt (Maresme) ha identificat tres persones per haver-se endut el tòtem de ferro que presidia l’Espai 1 d’Octubre, indret d’homenatge al referèndum d’independència.

Segons ha fet públic l’Ajuntament , els fets han passat aquesta matinada quan un grup de cinc persones ha pres el tòtem on s’hi llegien les paraules ‘Llibertat, Democràcia i República Catalana’, alhora que han retirat llaços grocs de la façana del consistori i han intentat malmetre la pancarta que reclama “llibertat presos polítics”.

L’Ajuntament apunta que “la ràpida intervenció” de la policia local ha permès identificar tres dels cinc membres del grup, mentre fa una crida a “no caure en provocacions feixistes”.

Segons el consistori, les tres persones identificades són veïnes de Mataró i Sant Celoni (Vallès Oriental) i assegura que formen part de “l’escamot feixista Segadors del Maresme”.

Un cop identificades, la policia local ha anunciat que obrirà els corresponents expedients sancionadors com a autors d’actes vandàlics, mentre el govern preveu denunciar els fets als Mossos d’Esquadra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia