Política

Sirvent, al Govern: “Que els quedi molt clar que no caurem mai més en el seu xantatge per aprovar els pressupostos”

Aragonès anuncia que els nous comptes “retornaran” drets al sector sanitari, apostaran per l’escola inclusiva i la renovació d’equipaments dels serveis d’emergència

La diputada de la CUP Maria Sirvent ha avisat el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, que els cupaires no aprovaran els pressupostos “en base a un xantatge” com van fer el 2017. Després que Aragonès hagi anunciat que iniciarà una roda de contactes amb els grups parlamentaris per explicar les xifres dels pressupostos de 2019, Sirvent ha instat Aragonès a admetre que “no revertiran” les retallades ni les privatitzacions i que els comptes catalans no seran “el que mereix la majoria de treballadors del país”. Per a seva banda, Aragonès, ha recordat que el Govern “acabarà revertint les retallades” i ha anunciat que els propers comptes donaran resposta a “reptes immediats” com la millora de drets del sector sanitari, l’escola inclusiva o la renovació d’equipaments pels serveis d’emergència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia