Política

Nou front comú entre Catalunya i el País Valencià per impulsar el Corredor Mediterrani

El comissionat del Corredor es reunirà amb l’Agència de Seguretat Ferroviària la setmana vinent per conèixer l’estat de la variant Vandellòs

El tram entre Castelló i Tarragona és una “baula fonamental” del Corredor del Mediterrani. Així ho han tornat a reivindicar els representants de les institucions públiques de la Generalitat de Catalunya i Valenciana, acadèmics, les patronals i els representants sindicals que s’han reunit aquest dissabte a Vinaròs (Baix Maestrat) en el congrés ‘Sense Castelló – Tarragona, no hi ha corredor’.

El comissionat del Desenvolupament del Corredor del Mediterrani, Josep Vicent Boira, ha reiterat que la infraestructura és el “projecte estratègic més important de l’Estat Espanyol” i que és “el moment de treballar intensament en el tram de Castelló- Tarragona”.

D’altra banda, Boira ha avançat que es reunirà amb l’Agència de Seguretat Ferroviària a començaments de la setmana que ve per conèixer l’estat de la variant de Vandellòs que s’ha de posar en funcionament la pròxima primavera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia