Política

Quatre ferits en un atropellament múltiple a Alemanya amb possible motivació xenòfoba

Un home d’uns 50 anys ha envestit un grup de vianants a la localitat de Bottrop, a Essen

En ser detingut, l’individu s’ha expressat en termes racistes cap als agents

Un conductor ha envestit amb el seu cotxe un grup de vianants a la localitat alemanya de Bottrop (oest del país) i ha ferit quatre persones. Les autoritats apunten que l’acció podria ser un atemptat amb motivació xenòfoba.

“Els organismes d’investigació parteixen de la base que s’ha tractat d’un possible atemptat motivat per la mentalitat xenòfoba del conductor”, han informat aquest dimarts la policia regional i la Fiscalia de l’Estat d’Essen en un comunicat conjunt.

El conductor és un home de 50 anys, sobre el qual han arribat a la policia informacions sobre una possible malaltia psíquica.

Poc després de la mitjanit, l’home ha intentat atropellar un primer vianant, que ha pogut esquivar-ho. Després s’ha dirigit cap al centre de la ciutat i ha llançat el cotxe contra un grup de persones i n’ha ferit almenys quatre, algunes de gravetat.

Entre les víctimes hi ha ciutadans sirians i afganesos.

L’home també ha intentat atropellar un altre grup de persones que esperava en una parada d’autobusos a Essen, ciutat propera a Bottrop, però no ho ha aconseguit per raons que encara es desconeixen.

“Potser la gent ha sortit corrent, pot ser l’atropellament no ha funcionat per altres raons. Ara la nostra tasca és aclarir aquest punt”, ha indicat un portaveu de la policia.

L’home ha estat detingut finalment en Essen. Durant la detenció s’ha expressat en termes racistes cap als agents, segons les autoritats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia