Política

La Moncloa es planteja convocar eleccions generals el 14 d’abril

Segons apunta l’agència EFE, la possible data sorgeix en el marc d’un escenari d’incertesa a les portes del judici, el debat sobre el pressupost estatal i després de la manifestació a Madrid

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, estudia convocar el 14 d’abril eleccions generals, només un mes i mig abans dels comicis europeus, municipals i autonòmics del 26 de maig, segons han assegurat a l’agència EFE fonts de l’executiu. Aquesta possibilitat es produeix en un escenari d’incertesa per l’aprovació dels pressupostos generals de l’Estat de 2019. De fet, demà dimarts es comencen a debatre al Congrés les esmenes a la totalitat presentades contra els comptes de l’executiu i coincideix amb un clar distanciament amb els partits independentistes. A tot això se suma la manifestació celebrada ahir a Madrid. La possible convocatòria obligaria al govern a dissoldre les Corts i convocar les eleccions la setmana que ve, el proper 19 de febrer, per complir els 52 dies que estableix la llei.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia