Política

Vilalta: “Si Sánchez vol parlar de tot, ens hi trobarà, i si vol convocar eleccions, no ens fan por les urnes”

La portaveu d’ERC apunta que el possible avançament electoral “probablement” és per “pressionar l’independentisme” perquè aprovin els pressupostos

La portaveu d’ERC, Marta Vilalta, ha considerat que si el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, vol convocar eleccions el 14 d’abril “probablement” és per “pressionar l’independentisme” perquè aprovi els pressupostos generals de l’Estat (PGE). En una roda de premsa aquest dilluns, Vilalta ha reiterat que l’única manera de què ERC doni suport als comptes espanyols és “poder establir un diàleg sobre el dret a l’autodeterminació i trobar una solució que passi per la fi de la repressió”. “Si Sánchez vol parlar de tot, ens hi trobarà, i si vol convocar eleccions, no ens fan por les urnes”, ha reblat. La republicana ha subratllat que el president espanyol “és l’únic que té capacitat de convocar eleccions” i li ha recordat que “un no als PGE no té per què comportar” que faci aquest avançament electoral, ja que, segons ella, “té moltes alternatives”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia