Política

Neix +aprop de les Preses, on s’integra ERC

La llista està encapçalada per l’actual regidora Mari González

Mari González és la cap de llista de +aprop de les Preses, la marca amb què ERC concorre als comicis en aquest municipi. González, que és mestra de professió a l’escola Verntallat de la Vall d’en Bas, és ara regidora d’ERC a l’oposició de l’Ajuntament de les Preses. Segueixen González, Estel Muntada, Gil Danés, Montse Águila, Josep Estartús, Pere Puig, Mònica Portas i Rubén Giménez.

Mari González ha afirmat que el grup que encapçala aglutina moltes inquietuds diferents. “ERC de les Preses ha estat sempre una formació oberta i ara ha deixat de banda les sigles per integrar-se a +aprop amb la voluntat de sumar energies i fer més gran i participatiu un projecte engrescador, però divers i amb diferents sensibilitats”, ha remarcat la candidata.

La transparència i la participació són dues de les ensenyes de la llista que encapçala Mari González, que ha remarcat que es tracta d’un projecte que no exclou ningú i que pensa especialment en els infants, joves i en la gent gran i que, a més, posa èmfasi en els projectes socials, culturals i mediambientals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia