Política

FORALLAC

Sala hi torna, ara amb Junts pel Poble, i amb novetats

L’històric Josep Sala aspirarà a la reelecció, per novè mandat consecutiu, com a alcalde de Forallac, càrrec que ha ostentat des dels comicis locals del 1987. Un dels puntals de CiU a la demarcació, ara anirà adscrit a JuntsXCat però amb una marca pròpia, Junts pel Poble, amb la qual han volgut fer créixer la “transversalitat” de la candidatura, amb algunes novetats. Respecte a les darreres eleccions, repetiran la número dos, Marta Chicot, i Jaume Mont, ara com a quatre. Però el cap de llista esmentava que “hi ha quatre noms nous entre els nou llocs” de la candidatura, com ara les incorporacions del ferrador Carles Frigola (3), o la dissenyadora gràfica Olga Galceran (5). En la candidatura, amb diversos suplents, hi haurà molta paritat.

Després d’anys amb àmplies majories, el 2015 ERC es va apropar, amb quatre edils, als cinc de CiU. Amb el concurs confirmat de Cs, si obté representació, el joc dels pactes podria ser imprescindible per formar govern.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia