Política

JxCat avisa que “el procés s’haurà acabat” si només 200.000 catalans voten independència el 28-A

Tremosa pensa que hi haurà rècord de diputats independentistes a Madrid

“El procés s’haurà acabat si només 200.000 catalans voten independència el 28-A”. Així de contundent s’ha mostrat el número 4 de la llista de JxCat al Congrés per Barcelona, Ramon Tremosa, durant una roda de premsa aquest dilluns al matí a la seu de la formació. L’eurodiputat ha afegit que si, en canvi, les tres forces independentistes -ERC, JxCat i Front Republicà- sumen més de 2 milions de vots, qüestions com una reforma del finançament autonòmic i l’exercici del dret a l’autodeterminació estaran “sobre la taula”. Així mateix, Tremosa ha assegurat que pensa que a partir del 28-A hi haurà rècord de diputats independentistes al Congrés.

Tremosa ha asseverat que si els 2.100.000 ciutadans que el 21-D van votar opcions independentistes ho tornen a fer a les eleccions espanyoles hi haurà més de 20 diputats al Congrés a favor de l’Estat propi: Serà una palanca real, i seurem a la taula sense condicions prèvies, però amb una llista molt llarga de coses”, ha conclòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia