Política

VILOBÍ D’ONYAR

El GMI de Mundet, amb la llista definida

El Grup Municipal Independent (GMI) de Vilobí d’Onyar ja té la llista definida per al 26 de maig. Cristina Mundet, l’actual alcaldessa, repetirà d’alcaldable amb una “candidatura molt potent, amb gent jove i amb moltes ganes de treballar”. Tot i que l’ordre de la candidatura no es decidirà fins avui al vespre, està clar que els actuals regidors Josep Borrell i Rosa Güell no continuaran. Com a cares noves, hi haurà, entre molts altres, Sandra Ros, Francesc Gálvez, Vador Rimalló i Laura Rosales. Mundet qualifica la llista “transversal i polifacètica”.

El grup, vinculat a Independents de la Selva, ha gestionat l’ajuntament de Vilobí des de la victòria en els comicis locals del 2015 –sis regidors d’11, per cinc de CiU. En l’acte de presentació de la llista, divendres a Can Roscada, una veïna va fer una entrevista a Mundet, i sis veïns més també li van demanar que els aclarís assumptes sobre el municipi mitjançant un vídeo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia