Política

Junqueras demana aprofitar el 28-A perquè l’independentisme guanyi per primer cop en unes espanyoles

El líder i candidat d’ERC al Congrés, fa arribar una carta manuscrita des de Soto del Real a la militància del partit

Creu que cal “ser forts’’ per “obligar al PSOE a respectar Catalunya’’

Afirma que els comicis de diumenge són “una cita amb la història”

El líder i candidat d’ERC al Congrés dels Diputats, Oriol Junqueras, ha fet arribar a la militància del partit una carta manuscrita des de la presó de Soto del Real on demana aprofitar el 28-A perquè l’independentisme guanyi per primer cop unes eleccions espanyoles a Catalunya. Per això, fa una crida a no relaxar-se i a fer confiança a ERC, perquè guanyi les eleccions i es tenyeixi “de groc’’ tot el mapa de Catalunya. Junqueras creu que s’ha d’enviar el missatge que “Catalunya vol ser lliure’’ al món. Pel líder republicà, cal “ser forts’’ i “obligar al PSOE a respectar Catalunya’’. Junqueras creu que aquesta fortalesa també és necessària per “construir una república per a tothom’’.

Per Junqueras, les eleccions de diumenge són una “cita amb la història’’ i les situa com un nou “plebiscit entre repressió i democràcia’’ i demana no permetre que “s’imposin els del 155’’.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia