Política

PER LLOGAR-HI CADIRES

Puigdemont fa rosegar ceba

El cas del president Puigdemont és de mal pair. Carmen Ferreras, a La Opinión, es lamenta: “Ser secessionista en aquest país surt molt barat.” El Periódico de Extremadura denuncia que l’objectiu de Puigdemont és “trobar motius d’enfrontament amb l’Estat”, i Roberto L. Blanco, a La Voz de Galicia, exigeix una reforma legal “immediatament!”. Al mateix diari, Ernesto S. Pombo es lamenta de la “victòria anímica” aconseguida per Puigdemont, i Jorge de Esteban a El Mundo opina que el cas s’ha d’estudiar a les facultats “per demostrar el que no s’ha de fer en un estat de dret”. Exacte.

El diàleg que més agrada a l’unionisme

Camilo José Cela Conde vol diàleg per resoldre els problemes: “Però el més lògic i desitjable seria que es fes entre els forces polítiques amb més pes en nombre d’escons.” Diàleg amb qui pensi igual.

Els perills de la lògica aplicada a la política

Santiago Trancón parla del Quixot, però abans hi escriu: “Si Catalunya és una nació, deixa de ser de tots els espanyols per passar a ser propietat dels qui siguin reconeguts com a catalans.”

Política, i no tribunals, per solucionar el cas

Emili Pons escriu sobre el conflicte actual que es vol tapar a cop de tribunal: “És evident que Espanya no resoldrà el seu problema fins que abandoni la via judicial i tracti el tema català des de la política.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia