Política

Rivera sosté que la petició de la fiscalia demostra que la CCMA és un “braç polític al servei del separatisme”

El líder de Cs afirma que és una “vergonya” que “s’investigui TV3 per un cop d’estat quan hauria de servir a l’interès general”

El president de Cs, Albert Rivera, ha afirmat que la petició de la fiscalia de processar la cúpula de la CCMA per organització criminal demostra que és un “braç polític al servei del separatisme”. Rivera ha afirmat que és una “vergonya” que la televisió pública de Catalunya sigui “investigada per un cop d’estat quan hauria de servir a l’interès general”. Segons el líder del partit taronja, TV3 “manipula cada dia” i ha dit que el fet que el ministeri públic vulgui atribuir un nou delicte a la cúpula de la CCMA és una “prova” que cal “treballar perquè TV3 deixi de ser un instrument en mans dels separatistes”. Rivera també ha recomanat al director de TV3, Vicent Sanchis, que es busqui “un bon advocat” i ha demanat que, en cas que hi hagi “investigació i delicte”, compleixin “fins l’últim dia de les penes” i no hi hagi “ni indults ni privilegis”.

Rivera ho ha dit aquest dimecres al migdia en una atenció als mitjans a la Feria de San Isidro de Madrid acompanyat dels candidats a l’alcaldia de la capital de l’Estat i de la Comunitat de Madrid, Begoña Villacís i Ignacio Aguado.

La fiscalia ha demanat al jutjat d’instrucció número 13 de Barcelona que processi per organització criminal no només a la cúpula de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) sinó també a altres càrrecs i excàrrecs del Govern i empresaris que estarien implicats en l’organització del referèndum.

La fiscalia constata que de la instrucció practicada fins al moment “s’infereix que l’actitud dels processats ha estat conjunta i coordinada”, i que davant de les resolucions del Tribunal Constitucional (TC) “s’ha continuat amb el full de ruta que tenien marcat cadascú en l’àmbit de les seves competències i responsabilitats”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia