Política

Els candidats a succeir Juncker coincideixen a reclamar “unitat” davant l’auge d’extremismes i populismes

La immigració, el frau fiscal, l’atur juvenil i el medi ambient centren un debat marcat per la cordialitat entre partits

El candidat socialista obre la porta a sumar forces per fer front a grans reptes com el canvi climàtic

Cordialitat i pocs retrets en el principal debat entre els sis candidats dels principals partits que aspiren a presidir la Comissió Europea.

La immigració, el frau fiscal, l’atur juvenil o el canvi climàtic han centrat bona part del debat televisat celebrat aquest dimecres a la nit a l’hemicicle del Parlament Europeu amb Manfred Weber (Partit Popular Europeu), Frans Timmermans (Partit Socialista Europeu), Margrethe Vestager (ALDE), Jan Zahradil (ACRE), Ska Keller (Verds) i Nico Cué (Esquerra Europea).

Malgrat les diferents posicions en aquests àmbits, tots ells han coincidit a reclamar “unitat” europea davant l’auge dels extremismes i els populismes.

El candidat socialista ha obert també la porta a una suma de forces a l’Eurocambra que vagi “de Tsipras fins a Macron” per fer front a reptes com el canvi climàtic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia