Política

Casas deixarà el ple de Sant Feliu quan hi hagi sentència

El jutjat d’Olot s’ha de pronunciar sobre un presumpte delicte urbanístic

Units per Sant Feliu-ERC té majoria

L’alcalde de Sant Feliu de Pallerols, Joan Casas, que ha perdut l’alcaldia després de vint anys al càrrec, ha afirmat que estarà a l’oposició fins que el jutjat d’Olot dicti la sentència del procés obert contra ell per un presumpte delicte de frau, prevaricació i tràfic d’influències per les obres d’urbanització del Pla de Bastons. A part de l’alcalde, hi ha imputats l’exsecretari municipal, el regidor d’Urbanisme i un arquitecte i un aparellador.

Casas sempre ha defensat la seva innocència i ha lamentat el mal que se li està fent a ell, a la seva família i al municipi. Casas, exmembre d’Unió Democràtica de Catalunya i ara a Demòcrates, s’ha presentat a les eleccions encapçalant una llista independent –sempre ho havia fet per CiU–, que s’ha enfrontat a la de Junts per Catalunya, amb el seu primer tinent d’alcalde, Fèlix Castanyer, al capdavant, i a la d’Units per Sant Feliu-ERC-AM, amb Artur Colomer de número u, que ara serà l’alcalde, perquè ha guanyat per majoria. ERC ha obtingut cinc regidors; Junts, dos, i la llista de Casas, Connectats per Sant Feliu, dos més.

L’encara alcalde ha remarcat que perdre les eleccions forma part del joc democràtic i que no li sap greu. “Sí que me’n sap, de greu, la manera com s’ha obtingut aquesta victòria, ja que no s’han dit les coses com són en realitat”, ha indicat.

Artur Colomer ha afirmat que els resultats reflecteixen que els veïns de Sant Feliu de Pallerols volien un canvi, i ha remarcat que treballarà per la cohesió social al municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia