Política

La Guàrdia Civil traslladarà Forn fins a Brians 2 aquest dijous i els Mossos el portaran a l’Ajuntament

L’exconseller anirà al consistori divendres i dissabte

El Suprem, en funció de l’hora de finalització del ple, establirà el retorn a Soto

La Guàrdia Civil traslladarà Joaquim Forn a la presó de Brians 2, a Sant Esteve Sesrovires, aquest dijous perquè prengui possessió del seu càrrec de regidor de Barcelona, segons ha informat la Secretaria de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima. Forn sortirà de la presó de Soto del Real dijous amb una “conducció especial i directa” fins a Brians 2, el centre de trànsit entre els Serveis Penitenciaris de la Generalitat i Institucions Penitenciàries del govern espanyol. A partir d’aquí, els Mossos d’Esquadra portaran Forn a l’Ajuntament divendres i dissabte, el primer dia per registrar els documents necessaris per fer la declaració de bens i activitats, i el segon per prendre part en el ple de constitució del consistori de la capital catalana.

En funció de l’hora que acabi, el Tribunal Suprem decidirà quan tornarà a Madrid. El retorn podria ser el mateix dissabte, però també diumenge o bé dilluns. El canvi de custòdia entre els Mossos i la Guàrdia Civil serà de nou a Brians 2, que el “centre de trànsit” entre els Serveis Penintenciaris de la Generalitat i les Instituciones Penitenciarias del Ministeri de l’Interior.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia