Política

La defensa de Vila nega que desobeís perquè va intentar aturar la DUI des de dins del Govern

Juan Segarra addueix “discrepàncies” amb el Govern per exculpar-lo i que creia que l’1-O es pagava amb diners privats

L’advocat de Santi Vila, Juan Segarra, ha assegurat en el seu informe final al Tribunal Suprem que si el seu client no va dimitir abans del Govern, va ser perquè “se sentia més útil dins que a fora” i perquè estava “convençut” de trobar una “solució dialogada” i evitar l’aplicació del 155. L’advocat ha negat que Vila desobeís argumentant que “l’únic que estava en les seves mans per atendre els requeriments del TC i intentar aturar aquelles iniciatives que pretenien aprovar la DUI”.

Segarra ha adduït “discrepàncies” amb el Govern i, per exemple, ha dit que l’aprovació de l’acord de Govern del 6 de setembre per assumir col·legiadament les despeses va ser un “acord polític” que va servir per “escenificar un consens que realment no existia” i que havia de “tranquil·litzar” aquells que, com Vila, “actuaven amb la creença que tot es finançava amb recursos privats”.

Per Segarra, la fiscalia “desconeix obertament la realitat” quan parla d’una acció conjunta dels acusats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia