Política

Maurici Jiménez (PSC) rep la vara de Giraut a Castell-Platja d’Aro

L’alcalde sortint de Castell-Platja d’Aro, Joan Giraut (JxCat), com a president de la mesa d’edat de la sessió constituent del nou ple, i el nou batlle del municipi, el socialista Maurici Jiménez, van escenificar ahir al migdia la imatge del relleu a l’alcaldia del consistori, arran del pacte entre el PSC, ERC i Vall d’Aro en Comú. Jiménez va compartir els lemes dels tres aliats: “compartim somnis”, “caminem lluny” i “al vostre costat” en el discurs d’investidura. I va posar en l’horitzó immediat alguns dels projectes encarrilats amb l’equip anterior de CiU, i que generen consens amb els altres grups, com ara l’acabament del passeig marítim, l’ampliació de la biblioteca i la creació del museu d’història local, potenciar el parc dels Estanys, construir la nova escola Fanals o millorar clavegueram a Platja d’Aro.

Entre els reptes del nou executiu, continua sobre la taula la finalització d’obres pendents en urbanitzacions com ara el Mas Nou i Mas Semi o Can Manel, i emprendre reformes a les zones comercials, habitatge social i pacificació de vials cap al litoral. Giraut continuarà amb voluntat de liderar l’oposició, amb Som i Cs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia