Política

Els regidors de govern de Girona tindran 3-5 barris cadascun

Madrenas destaca que ha mirat de respectar “criteris de proximitat geogràfica i temàtica” amb els edils responsables

Repartiment equitatiu de les regidories de barri de Girona, després que el mandat passat acabés amb edils ocupant-se de dos barris i un de sol tenint responsabilitats en dotze. Tots els regidors tindran entre tres i cinc barris. L’alcaldessa, Marta Madrenas, va destacar que s’havia fet “una distribució que intenta respectar criteris de proximitat geogràfica i temàtica amb els regidors responsables”.

Hi ha poca continuïtat. Només Eva Palau continua als mateixos barris (Montjuïc, Pujada de la Torrassa, Vall de Sant Daniel i Pedret) i M. Àngels Planas repeteix als tres que ja tenia (Palau-sacosta, Avellaneda i Mas Xirgu) sumant-hi Montilivi-la Creueta. Carles Ribas canvia l’Eixample i el Pla de Palau pel sector oest (Germans Sàbat, Domeny-Taialà, Torre de Taialà i Mas Catofa) i Glòria Plana passa de la Devesa i Bonastruc al Barri Vell, Carme-Vista Alegre, Pedreres i Torre Gironella.

Pel que fa als nous membres del govern, el tinent d’alcalde de Territori, Lluís Martí, agafa barris tan importants com ara l’Eixample, Pla de Palau-Sant Pau, Devesa-Güell, Figuerola-Bonastruc i Mercadal. Núria Pi, regidora de Serveis Socials, és la nova responsable de Girona Est (Font de la Pólvora, Mas Ramada, Vila-roja i Grup Sant Daniel). L’edil de Sostenibilitat i Participació, Martí Terés, es fa càrrec de Santa Eugènia, Can Gibert del Pla i Sant Narcís, i la de Mobilitat, Marta Sureda, de Fontajau, Sant Ponç, el Pont Major i Campdorà-Gavarres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia