Política

Sánchez diu que el principal escull per un pacte amb Podem és Iglesias i la defensa dels presos polítics

“No es donen les condicions perquè Iglesias sigui membre del govern” per la seva posició sobre Catalunya, assegura el president espanyol en funcions

“Un govern amb Iglesias dins no funcionaria i estaria paralitzat per les seves pròpies contradiccions”

El president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, ha admès aquest dijous que el principal escull de l’acord per a la investidura és la presència de Pablo Iglesias a seu executiu, i ha tancat la porta a aquesta possibilitat adduint a la posició de Podem sobre Catalunya. En una entrevista a La Sexta, Sánchez ha assegurat que “no es donen les condicions perquè Iglesias sigui membre del govern” per la seva defensa l’existència de “presos polítics”, del referèndum i perquè Podem va recórrer contra el 155. “Un govern amb Iglesias dins no funcionaria i estaria paralitzat per les seves pròpies contradiccions”, ha afirmat Sánchez, que ha assegurat que està disposat a fer un “govern de coalició” amb ministres designats per Podem, però no amb Iglesias. Per aquest motiu ha demanat al líder de Podem que faci “un pas enrere”, i l’ha advertit que a setembre no hi haurà possibilitat de construir un govern de coalició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia